Maak kennis met ons videoteam. Ons team bestaat uit  enthousiaste filmmakers. Als AV specialisten bieden wij een breed pakket van diensten aan.

Arend van der Salm

Founder | video/fotografie | camera | licht

Contactpersoon van het video team. Arend is betrokken, betrouwbaar en gepassioneerd. Als foto en videograaf helpt Arend  bedrijven en particulieren en levert hij hoogwaardige beelden met de juiste sfeer en essentie. Hij is pas tevreden als de klant dit ook is.  Het resultaat: krachtige content  die je verhaal versterken!

Ivo van Leeuwen

Camera | editor

Enthousiast, doorzetter en nieuwsgierig. Met zijn ervaring in de meest uiteelopende projecten weet Ivo precies wat nodig is voor een goede productie! Met enorme gedrevenheid en oog voor elk detail staat hij als cameraman en editor altijd klaar voor het team en natuurlijk zijn klanten!

Iris van der Salm

(pre)production

Creatief, oplossingsdenkend en betrokken. Iris luistert goed naar de wensen van de klant en leeft deze zo goed mogelijk na. Ook als er onverwachte problemen op set of tijdens de pre productie voorkomen is Iris al snel ter plaatsen en lost deze op een logische manier op. Met een strakke planning en een duidelijke structuur zorgt Iris ervoor dat het project goed verloopt. 

Denise Wuijster

Editer | animator | camera

Is gedreven, komt met creative ideeen en houdt van nieuwe uitdagingen. Als afgestudeerd audiovisueel vormgever zijn haar passies filmen, monteren en het maken van animaties.  Zij leverde al veel producties af voor onder andere Youtubers, TV en diverse bedrijfsfilms. Denise hoopt met het Video Team nog vele mooi producties neer te zetten . Als klant kunt u dan ook rekenen op haar volledige inzet. 

Bram lansbergen

camera | productie medewerker

Betrouwbaar, meedenkend met oog voor detail. Bram is een enthousiaste cameraman en een echte teamspeler. Door zijn inzet en vermogen om tot oplossingen te komen speelt hij in op de vraag van de klant. Naast zijn camerawerk is  Bram ook vaak te vinden op de vloer als productie medewerker. De combinatie camera en productie maakt hem multi inzetbaar. Bram is pas tevreden over het geleverde werk, wanneer u dat ook bent!

Marianne van Straten

Visagie | fotografie

Creatief, vrolijk enthousiast karakter, betrouwbaar en eerlijk. Marianne heeft een ruime ervaring als fotograaf & als make-up artist.

Door jaren in fotostudio’s te werken heeft ze veel ervaring met diverse lichtsoorten geleerd en past dit ook toe in haar fotografie & make-up. Door haar enthousiasme is Marianne  keer op keer instaat een passend resultaat af te leveren. 

Daan Nagel

INDOOR Drone operator

Nieuwsgierig, gedreven en zeer technisch aangelegd.  Met zijn passie voor filmen, technologie en in het bijzonder het bouwen van zijn eigen drone’s maakt hij keer op keer indrukwekkende indoor dronebeelden

Door zijn eeuwige  enthousiasme een groot doorzetting vermogen staat hij altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. 

Het Video Team

Aristide Briandring 90
info@hetvideoteam.nl
06-23800939
© 2021 Het Video Team. Alle Rechten Voorbehouden.