Gemeente Vlaardingen
Ondertekening

De opdracht

De verslaglegging van het project ‘Wonen in de voormalige Brandweerkazerne Vlaardingen’ is gemaakt door Het Video Team. De gemeente Vlaardingen zocht een samenwerkingspartner voor de vastlegging van de ondertekening van het koopcontract van de oude brandweerkazerne. Een mooi moment dat aandacht verdient. De oude brandweerkazerne wordt omgebouwd tot nieuwe appartementen en wij hebben de ondertekening voor dit bijzondere project geregistreerd op beeld.

Onze aanpak

We zijn in gesprek gegaan met de gemeente Vlaardingen over het project en de specifieke wensen. Op basis van deze informatie hebben we gekozen voor het vastleggen van sfeerbeelden op meerdere locaties voor een levendige productie. Naast de sfeerbeelden is een interview gehouden met een lokale wethouder voor het verhaal achter het project. Die twee onderdelen kwamen mooi samen in de uiteindelijke video en zorgden voor een compleet plaatje. 

  • Locatiebezoek
  • Interview wethouders en andere stakeholders
  • Opnamedag

Eindresultaat

Dit bijzondere moment moest natuurlijk wel op professionele wijze in beeld worden gebracht. Het project krijgt veel aandacht en daar is deze registratie één van de eerste uitingen van geweest. De enthousiaste reactie van de gemeente Vlaardingen was de kers op de taart.

Comments are closed.