Videoportretten

De naam zegt het eigenlijk al: een videoportret is een video waarin je kennis maakt met de persoon in de video. Videoportretten komen in veel verschillende vormen voor. Denk bijv. eens aan:

  • Videoportretten van een paar seconden voor vervanging van een fotografisch portret. Een fantastische manier om originaliteit aan je website toe te voegen
  • Verhalen van mensen die een persoonlijk, authentiek verhaal te vertellen hebben
  • Zakelijke videoportretten van personen binnen een  bedrijf of onderneming
  • Interviews
  • Testimonials. Klanten die iets vertellen over hun ervaring die zij hebben gehad met een onderneming, bedrijf of product.

 

Heb je een persoonlijke boodschap, wil je laten zien wat je ambities/dromen zijn of wil je als onderneming reclame maken? Visuele content zoals videoportretten zijn een zeer efficiënte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen. Videoportretten zorgen ervoor dat bezoekers op je website veel langer blijven ”hangen”. Daarnaast hebben mensen in het algemeen meer vertrouwen in een bedrijf of product als deze door middel van een video worden getoond.

Wij van Het Video Team kunnen helpen om jou het juiste verhaal te laten vertellen. Een verhaal waarin je persoonlijk, betrouwbaar en geloofwaardig overkomt.    

Interesse? Neem gerust eens contact op via:
info@hetvideoteam.nl  
mob.06 23800939
of via ons contactformulier

Het Video Team

Aristide Briandring 90
info@hetvideoteam.nl
06-23800939

© 2021 Het Video Team. Alle Rechten Voorbehouden.