Ondanks dat video tegenwoordig het meest gebruikte medium is, zal er altijd behoefte zijn aan fotografie. Wij van het videoteam begrijpen dit maar al te goed. Daarom bieden wij dan ook diverse vormen van fotografie aan.


Bedrijfsfotografie:

Bij bedrijfsfotografie kan je denken aan foto’s die te maken hebben met alles wat in en rondom je bedrijf speelt. Denk hierbij aan zakelijke profielfoto’s, foto’s van bedrijfspanden, productieprocessen of werkzaamheden. Maar ook aan reportages van activiteiten zoals recepties, festiviteiten, raadsvergaderingen of persberichten.  

Eventfotografie
Bij evenementenfotografie kunt denken aan bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten, presentaties,  beurzen enzovoort. Door jarenlange ervaring ben je verzekerd van prachtig foto’s. Foto’s genomen uit diverse originele standpunten. Foto’s waardoor jouw event na afloop zult herbeleven!

Portretten
Social media zoals LinkedIn en Facebook spelen een grote rol in het zakelijk verkeer.  Juist in deze tijd is het belangrijk om je professioneel te presenteren. Het is eigenlijk noodzakelijk geworden om over een goede profielfoto te beschikken. Opmerkelijk genoeg laten de profielfoto’s op social media echter vaak te wensen over. Vakantiekiekjes, foto’s met smartphones of gewoon géén foto zijn aan de orde van de dag. De juiste profielfoto zorgt niet alleen voor een goede uitstraling, maar draagt mede bij aan de geloofwaardigheid en het vertrouwen jouw als persoon of bedrijf. Laat daarom jouw zakelijke portret door ons maken. Je zult versteld staan wat wij voor jou kunnen betekenen. Duidelijke foto’s met een prachtige, betrouwbare uitstraling.
Productfotografie
Onderzoek toont aan dat goede productfoto’s bijdragen aan een verhoogde conversie en dus omzet van jouw bedrijf of webshop! De juiste productfoto’s zijn de beslissende factor voor klanten om wel of niet tot aankoop over te gaan.

Wij leveren de perfecte productfoto’s voor je webshop/site of folder. Hierbij worden de meeste producten gefotografeerd in onze goed uitgeruste fotostudio. Voor grote en zware producten komen wij liever naar jouw bedrijf toe. Hiervoor beschikken wij over een mobiele fotostudio, wel zo gemakkelijk!

Alle productfoto’s worden standaard geleverd met een witte achtergrond of vrijstaand. Tegen een meerprijs kun je daarbij kiezen voor een schaduw of spiegeling. Wij adviseren de producten van meerdere kanten te laten fotograferen. Jouw product wordt hierdoor meer tastbaar voor potentiële klanten.  

Je kunt er op rekenen dat wij hoogwaardige beelden afleveren met de juiste sfeer en essentie. Foto’s waarmee jij voor de dag kan komen!

Interesse ?

Neem gerust contact met ons op.  We zijn je graag van dienst.

info@hetvideoteam.nl
mob.06-23800939
of via ons contactformulier. 

 

Het Video Team

Aristide Briandring 90
info@hetvideoteam.nl
06-23800939

© 2021 Het Video Team. Alle Rechten Voorbehouden.