Video editing is de laatste stap om een video professioneel en toonbaar te maken. Via professionele  videobewerkings komen beeld, geluid, muziek, voice-over en effecten samen tot een video die precies vertaald wat jij als klant voor ogen hebt.

 

Er wordt  wel eens gezegd dat het maken van een video drie keer wordt gedaan. Één keer in de pre – productie, één keer tijdens de opnamen en uiteindelijk in de postproductie of wel: de editing. Daarom vinden wij het belangrijk dat bij dit ontwikkelproces jij als klant betrokken blijft. Dit geldt vooral bij de editing ook wel eindmontage genoemd.  Na de eerste edit zal je een ruw filmpje ontvangen. Samen met de editor, zal je de video keuren en eventuele correcties bespreken. Aan de van jouw aanwijzingen zal onze editor dan de uiteindelijke versie maken.

 

Wil je graag weten wat het videoteam voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek krijgen kunnen wij dan een inventarisatie maken van de doelstellingen en wensen. Zo ben je gegarandeerd van een professionele product!

 

Interesse ?

Neem gerust contact met ons op  We zijn je graag van dienst.

info@hetvideoteam.nl
mob.06-23800939
of via ons contactformulier. 

Het Video Team

Aristide Briandring 90
info@hetvideoteam.nl
06-23800939

© 2021 Het Video Team. Alle Rechten Voorbehouden.