De kracht van een promotievideo

Een promotievideo kun je zien als een visitekaartje van jouw bedrijf. Het geeft je de mogelijkheid om op een efficiënte en juiste manier je boodschap onder de aandacht te brengen!

Tegenwoordig bestaat 80% van al het internetverkeer uit online video’s. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kijkers van een video gemiddeld 95% van de boodschap opnemen in verhouding met 10% van de lezers van een tekst. Video is dus het perfecte medium om mensen kennis te laten maken met je bedrijf. Het is de investering zeker waard is.

Bij het maken van een video komt het nodige kijken. Van tevoren en tijdens het filmen zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Wij van het VideoTeam weten uit ervaring hoe de verschillende fases van de productie voorbereid moet worden. In een persoonlijk geprek leggen wij dit graag verder uit en kunnen aan de hand van jouw wensen een vrijblijvend en aantrekkelijk aanbod doen. Natuurlijk hopen wij dan om samen met jou aan de slag te gaan om een perfecte bedrijfsvideo te realiseren.

Interesse? Neem gerust eens contact op via:
info@hetvideoteam.nl
mob.06-23800939
of via ons contactformulier

Het Video Team

Aristide Briandring 90
info@hetvideoteam.nl
06-23800939

© 2021 Het Video Team. Alle Rechten Voorbehouden.